Kenapa aku menghilangkan diri?

Assalamualaikum

Mak aihh! Janggal giler aku rasa bila nak berblogging semula. Tak silap aku lebih dari dua minggu kot aku menghilangkan diri. Terharu bila ada beberapa blogger tanya kenapa aku dah lama tak update blog. Ambil berat jugak ye korang kat aku. Huhu

Tapi dalam masa yang sama, diaorang siap main teka-teki lagi sebab apa aku menghilangkan diri.

1. Putus cinta
Hahaha. Aku siap gelak tepuk-tepuk lantai bila ada yang cakap aku putus cinta. Aku ni bercinta pun tak pernah. Inikan putus cinta. Kononnya aku membawa hati yang lara untuk diubati la tu. Kihkihkih

2. Ada masalah
Nak cakap tak ada masalah, tipu sangatlah kan. Semua orang ada masalah. Cuma aku menghilangkan diri bukan sebab masalah. Buat apa nak lari dari masalah. Masalah tetap takkan selesai.

3. Dah malas nak berblogging
Oh tidak! Aku sangat suka berblogging. Cuma kadang-kadang tu memang rasa malas jugak nak update blog. Tapi normal la tu buat semua blogger kan?

Okay. Sebenarnya aku tak menghilangkan diri pun. Tapi masa yang telah menghilangkan aku. Eh, ayat bangla mana pulak datang nih? Baiklah. Sebenarnya sejak cuti sekolah bermula, aku telah fly ke Kuala Lumpur. Perkataan 'fly' itu merujuk kepada bas. Haha.
Aku pergi kl pun sebab ada majlis berkhatan sepupu aku. Pastu, seminggu kemudian ada majlis perkahwinan di Perak. Dan sekarang aku masih tidak berada di rumah. Memang cuti kali ni aku enjoy habis-habislah sebab SPM akan menghantui aku tahun depan. Tidakkkkkk!

Thanks for reading my story if you are!


Bye-Bye!

9 Budak innocent yang comel:

UniMeOw said... Reply to comment

hehe naseb baek x fly ke agkasa lepas...:D

Cik Jingga said... Reply to comment

hehehe..blog kamu comel sangat sbb tu ramai singgah.. ya la kalau hri2 blogging mmg bosan.. xada idea nak merepek kat blog

PopkoRn said... Reply to comment

sokong cik jingga

Eyda Dania said... Reply to comment

kdg2 kite perlukan mse tuk mencari idea..=)...

Ezzattie said... Reply to comment

@UniMeOw haha.

Ezzattie said... Reply to comment

@Cik Jingga hehe thanks. betul tu.

Ezzattie said... Reply to comment

@PopkoRn sokong jugak!

Ezzattie said... Reply to comment

@Eyda Dania yup!

miSpYeja said... Reply to comment

arrr terjatuh hati dgn kucing dgn salji tu..nk boley