Apa itu Wordless Wednesday?

Assalamualaikum

Pada mulanya aku tak berapa nak ambil tahu sangat dengan Wordless Wednesday ni. Tapi, ada lah sorang dua blogger rapat yang menggalakkan aku untuk menge-post gambar untuk "Wordless Wednesday". 
 
Tanpa menghampakan kawan blogger aku tu, terus aku research kat Google. Akhirnya...
 
"owh, macam tu rupanya."
 
"Waduh, gampang banget" *bukan mencarut. Ini bahasa asing.

"Kenapa aku sorang je yang tak tahu ni?"
 
"Ketinggalan barangkali."
 

Ye jujur aku katakan, baru sekarang aku tahu. Jadi, korang jangan nak gelakkan aku pulak. Dan aku harap Rabu ni, akan ada lah yang menanti entry "Wordless Wednesday" aku. Haha mengada. So, apa-apa pun selamat hari Isnin.
P/s : Entry mintak penumbuk. Ok, aku ngantok.

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

6 Budak innocent yang comel:

N.A.R.I.F said... Reply to comment

Kita samalah. Baru tahu pasal Wordless Wednesday bila buka entrti ni. Hehe. Meh singgah blog kita ^^

husnazahidi said... Reply to comment

hehe..pnah satu kali husna share ww..tetiba ada sum1 komen ini bkan ww..ww tu bila kita ltak 1 pic..then pic tu mnerangkan sgala-galanya..
haha..malu skejap husna..

nur Muhammad said... Reply to comment

ooo...cam tu ye nk jadik kn kucing mahal,,.. nk try lah..

PopkoRn said... Reply to comment

Ezzat.. sama ar kita...
blog haku pon x pernah ade wordless wednesday..
Btul x tipoo (sungguh2 nie)
xtau amende 2...
xde sape nk gtau amende la wordless wednesday 2 sblm nie...
huhu

Redbloodsnow said... Reply to comment

hahahahaha. tergelak zie tgk gambo tu woi :D

Noraim said... Reply to comment

huhu. org ckp sy kurus je walaupun makan byk tp saya as gemuk jgk. tlg buat tips kuruskan badan. hakhak.