Komik Paling Lawak

Assalamualaikum

Walaweh, dah berapa hari aku tak berblogging. Itulah jadinya bila internet tak ada. Apa pun tak boleh. Malas nak ungkit cerita semalam, aku nak kongsi sikit pasal komik paling lawak. Ini mengikut ranking aku aje.

1. Lawak Kampus
Tak payah cakap banyak, semua orang dah tahu. Komik ni antara komik yang paling best. Boleh layan bila kita tengah stress. Ha jom layan sikit antara cerita dalam komik Lawak Kampus ni.




2. Shabu Shabu
Komik ni pun tidak kurang hebatnya jugak. Dengan kebangangan yang dibekalkan dalam komik ni, mampu buat korang gelak macam orang gila. Macam biasa, aku tepek sikit lawak Shabu Shabu kat bawah ni.






3. Junk Food
Lawak dalam Junk Food jugak tak mengecewakan aku. Memang lawak. Tak rugi kalau beli. Jom baca sikit kalau tak percaya.




Macam promo komik pulak. haha tak ada lah. Aku saje je bosan. Lebih baik aku update blog. Kalau korang bosan ke tak tahu nak buat apa, boleh baca komik-komik macam kat atas ni dekat Page Gempak Starz

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

20 Budak innocent yang comel:

Diyana said... Reply to comment

Komik Gempak star memang semua gempak2 k

macam orang gila gelak sorang2 bila baca .Haha

Razil Tahir said... Reply to comment

suka semua!!! XD

comment me back! XD

Hanis-Afiqah said... Reply to comment

haha.. saya lyan lawak kampus jekk. yg lagi dua tu tk berapa nk lyan. :)

edayu nurdin said... Reply to comment

memng lawak.haha

Qienah said... Reply to comment

umah akak semua de bukuni.hihi..koleksi lagi..:)

Original CikTeddy said... Reply to comment

lame x bace komik..huhu

Afiqah Azmee said... Reply to comment

adik2 suka sangat baca komik2 camni hihihi

cKyN WaN said... Reply to comment

omg suka gila baca lawak kampus hahahaha. tp junk food x pernah baca la pulak

LydSunshine said... Reply to comment

Ooo..gempak starz. Yg peragut tu kelakar. Hehehe.

Nadhirah said... Reply to comment

haha :) suke bace lahh

fatin hanani said... Reply to comment

fatin jrang layan komik hehe
selalu novel ja yg dibeli hehe ...
baca sikit2 ni pun..boleh tahan la hehe

PopkoRn said... Reply to comment

tambah lagi satu komik doremon....

cik anum said... Reply to comment

saya suka lawak kampus.
sumpah memang lawak. HAHA

[fArAh aLiAs] said... Reply to comment

hye dear!!! congrate! kamu dah jadi follower ke 700 farah. nanti farah buat sticky post untuk blog kamu selama 1 minggu ye ;)

Nadia Natasha said... Reply to comment

Suka baca entry ni! :D

✿ Milly Molly ✿ said... Reply to comment

Tergelak bace semua kartun tu. Nice share :)

chEntaSokadoka said... Reply to comment

haha..like to see your page..
do follow me too okay..
i've done follow u..

Hazren Han said... Reply to comment

lawk memg bez.....tp ati tetp syi...kt org tuh

nur ika said... Reply to comment

bettol..ska lwk kmpus..^.^

Anonymous said... Reply to comment

@Hazren Han