Terima kasih dan terima kasih

Assalamualaikum

Entah kenapa hari ni aku rasa betul-betul happy. Aku kesah hape orang nak cakap aku giler ke, buang tebiat ke. Yang pasti aku rasa diri aku sangat dihargai oleh mereka semua. 
 
Pertama sekali, aku nak ucapkan terima kasih kepada mak dan ayah aku kerana bawak aku jalan-jalan hari ni untuk menghilangkan kebosanan aku di rumah. Pastu, belanja aku makan itu ini. Shopping barang-barang sekolah. Terima kasih mak, terima kasih ayah.

Kedua, aku nak ucapkan terima kasih kepada rakan facebook dan blogger yang klik Churp Churp aku. Aku tak sangka korang sangat baik hati dan ikhlas untuk menolong aku. Terima kasih Miera yang selalu klik Churp Churp dan Nuffnang aku. Orang lain pun klik jugak. Dan aku pun klik korang punya balik ok. Terima kasih.

http://2.bp.blogspot.com/-VcAqDD3V8Xw/Tu8LXP8vEsI/AAAAAAAAAp8/Hrks1MIskas/s1600/ezzattie.png
Ketiga, aku betul-betul terharu dengan seorang blogger ni iaitu Adik Fiqa. Serious, aku sangat menghargai pemberian doodle dia. Sangat kiut. Tak percaya? Klik Sini. Kalau follow sekali, lagi bagus. Tak rugi sebab semua doodle dia sangat comel. Baru umur 15 tahun tapi dah pandai lukis doodle. Jeles. Kepada Fiqa, teruskan melukis doodle-doodle yang comel ye.

Dan akhir sekali, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua followers, pembaca setia blog aku yang sudi singgah, baca dan komen di blog aku. Especially Popkorn.hehe

Tanpa korang, aku mungkin tak akan berada di sini. Di mana? Di alam maya lagi. Kerana kata-kata semangat dan motivasi korang, aku masih berblogging. 

Terima kasih semua. Semoga Allah sahaja yang membalas segala kebaikan korang.

Thanks for reading my story if you are!

Bye-Bye!

10 Budak innocent yang comel:

Nurul Syahmina said... Reply to comment

hey..hey..follow me ok..

ChentaEty said... Reply to comment

hii dear..good indeed.u in happy mode..have a nice day always yaa..=)

katak comel said... Reply to comment

terharunye ade nme miera..sme2..klik churp2 cni byk2..ahaha

UniMeOw said... Reply to comment

sama2...
(tetiber jer)hehe

Hanis-Afiqah said... Reply to comment

semoga hepi selaluu ^^

Pyka ^^ said... Reply to comment

dha baca . great ! hopefully u'll be in happy mood every n each tym :)) follow u dear

sinarmata said... Reply to comment

salam.. i dh follow u.. jgn lupe follow balik keyh.. then i dh klik semua iklan churp2 u.. u klik semua iklan dlm blog i keyh.. nice ur blog..

syamira wahida said... Reply to comment

suda bace , awesome :')

PopkoRn said... Reply to comment

huh? its my name?
terharu btul....
thank kat ezzat jugaks...

Bella Roast Almond said... Reply to comment

hope awak gmbra slalu..:)