Segmen : Ben Ashaari tanya kenapa blog saya lain dari yang lain

Assalamualaikum

Cuti-cuti sekolah nilah masanya untuk aku hadap komputer, blogging, blogwalking, join segmen, join contest. Ah sudahlah mengarut. Sebenarnya, abang Ben ada buat segmen. Itu yang beria aku nak join ni. Nak join tak? Klik header di bawah.
http://2.bp.blogspot.com/-YRq3xX3skoY/TuHK-oysk7I/AAAAAAAAAsE/jM1ESs-BR9o/s1600/santai+ben+ashaari+5.jpg
Abang Ben tanya aku kenapa blog aku lain dari yang lain? Pastu siap bagi cabaran lagi. "ada berani?" Aih, aku memang berani. hehe. Taklah. Sebenarnya beliau tanya kat semua blogger, aku je perasan terlebih. 

Aku sanggup join segmen ni sebab aku berani dan aku yakin tentang sejauh mana blog aku boleh pergi. Agi idup agi ngelaban lah wei. hihi

Baiklah, blog aku lain dari yang lain sebab...
1. Blog aku ada gambar kucing comel. Banyak pulak tu. Ko ado? hehe.
2. Dalam blog aku ni, tak de gambar aku pun. Aku sedar aku tak cantik tak hensem macam korang. Aik?
Haa. itu je yang lain sebonarnya ei. Korang sebagai blogger dan pembaca blog aku ni nilailah sendiri macam mana blog aku di mata korang. 

Thanks for reading my story if you are!


Bye-Bye!

29 Budak innocent yang comel:

shiema sufian said... Reply to comment

whoaaa, nice blog mehh :)

Ezzattie said... Reply to comment

@shiema sufian nice ke? haha
btw, thanks :)

yeas el said... Reply to comment

blog ni comeel gilaa !

;)

syahirah said... Reply to comment

wah kita same la.xletak gambar sndri un..

Ezzattie said... Reply to comment

@yeas el comel je, tak gila kan? haha
thanks :)

Ezzattie said... Reply to comment

@syahirah hihi. same le kite :)

syahirah said... Reply to comment

hohoho

nadz|rah said... Reply to comment

peminat setia kucing ehh? ok blog ni super awesome! kemas :')

idiey said... Reply to comment

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Nor Aireen Abd Rahim said... Reply to comment

Yeah, nice blog! I like it :D

PopkoRn said... Reply to comment

blog kamoo ni da mmg chomel...
da rmai ckp cm 2....
so ternyata ia mmg chomel..
haaa...
=)

Leeza Zailan said... Reply to comment

dari segmen yg same :) .. singgah sini n follow .. jemput usha belog cik leza :) hikhik ,,http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Fendy said... Reply to comment

ramai yg puji blog ni...congrate...follow sini

Aku Mad said... Reply to comment

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

Shaker™ said... Reply to comment

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Qimayra Mohammad said... Reply to comment

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

Qimayra Mohammad said... Reply to comment

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

masz86 said... Reply to comment

Membalas kunjungan dr segmen sama...
Minat kucing... sy pun minat...

**NH-Nurul Hidayah** said... Reply to comment

datang follow blog kamu syg.. :)

http://pwencessyuyue.blogspot.com

Citra NaniZam said... Reply to comment

citra dtg dr segmen sama dan follow sini TQ

Citra NaniZam said... Reply to comment

citra dtg dr segmen sama dan follow sini TQ

smilenajah93 said... Reply to comment

jalan sini balas singgah komen awak ! following you!!!

y0e said... Reply to comment

lain dari yg lain blog kamu :)

datang dari segmen yg sama !

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

FiHa said... Reply to comment

balas kunjungan ... nice blog la =)

ツ Inas Cikinas ツ said... Reply to comment

singgah dri segmen yg sme . nice blog + follow

Alyaa Rahim said... Reply to comment

Saya datang dari segmen yang sama . Singgah dan follow :)

http://crazierlolipop.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

~ Secantik hati ~ said... Reply to comment

balas kunjungan dari segmen yang same..da folo pn blog yg manyak kucing cumel nie..=)

G@D!z$ said... Reply to comment

done follow

Amanina Nasuha said... Reply to comment

hye..cik belalang dtg..:-)))