Siapa ada bantal busuk?

Assalamualaikum

Terima kasih aku ucapkan buat mereka yang sudi menyertai Contest The Most Creative Review anjuran aku tu. Kalau korang belum join lagi, bolehlah usha sekarang. *sempat lagi iklan

Hari ni aku nak cerita pasal bantal busuk. Bantal busuk tu apa? Tak payah nak berlagak tak tahulah. Aku pasti kebanyakan antara korang ni mesti ada bantal busuk sendiri kan.

Macam budak-budak je ada bantal busuk.
Tak matang langsung.
Macam anak manja.
Pergh! Busuk giler bantal kau.

Oh! Ini antara sangkaan negatif pada mereka yang tak ada bantal busuk. "Eh, ezzat ada bantal busuk ke? Nak tengok, nak tengok!" Erk perasan macam ada orang nak tengok bantal busuk aku jek. Dulu-dulu aku memang ada bantal busuk.

Adik : Makkk. Antal ucuk adek ane?
Mak : Mak basuh la dek.
Adik : Alaaa. Kenapa mak bacuh? Nanti tak jadi antal ucuk dahla.

Okay, terpaksa buat-buat pelat untuk nampak manja. haha. Sesetengah orang kalau tak ada bantal busuk, takkan lena tidur dia kan? Ada yang sampai menangis-nangis carik bantal busuk dia. Dah terlampau sayang sangat dengan bantal bucuknya tu.

Tapi macam aku pulak, ada ke tak ada ke aku tidur jugak. Memang sah aku bukan anak manja lagi. Yup. Aku dah besar. Aku dah matang. Aku cool. haha

Korang pulak, ada bantal busuk tak? Sila jujur.

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

22 Budak innocent yang comel:

Eyda Dania said... Reply to comment

eyda dgn bangganye..ingin menyatakan..eyda...ad bantal busukk!!...mmg xleh tido..klu xde..

erk..yke ad bantal busukk manje...hehe

AdliaFarhana said... Reply to comment

off course la ada,tapi tak la sampai ngis2 nak bantal bucuk. cum tak berapa nak lena la tidur tu.

azie namico said... Reply to comment

ermm..cakap bantal busuk niekan..memang x leh lari dari di bawa tido..azie ader 3..besar sedang plus kecik..besar letak dinding melindungi diri dari binatang (mcm dok dlm utan lak) yang sedang letak bawah kaki..selesa..yang kecik tu baru di peluk (bantal usyuk lah kata kan)

mR_popkoRn said... Reply to comment

Hype..
Pandai tucing 2 tutup ehem2 die..
Ehehe..

rara shaheyraa said... Reply to comment

haha . mestilah ad bantal busuk kn ? hihi . mne bleh tk ad bntal bsuk . nyawa , nyawa . ehehe .

kakngah said... Reply to comment

anak aku ada bantal busok.
umo dah 12 thn.. lelaki..
cute kan???

Nyamuk Terbang said... Reply to comment

weyh2 aku ad smpai skunk
sumpah xtipu
tpi nk upload gmbr tkt korg muntah

Oh Hani Rrisffa said... Reply to comment

err xdak bantal busuk lahh..tp selimut busuk ada lahh...hehehe...xleh tidoq oww..hahaha..tett :p

teratai said... Reply to comment

ramai yang ada sibucuk!x perlu malu deh....:)

Sha said... Reply to comment

hahahaha....bantal ucuk

Leen a.k.a Linda said... Reply to comment

me too. ade bantal busuk gk. ade yg sbaye umor lg. HAHA. i ade 2 bntal busuk ksygn. siap bg name. HAHA.

AdibahAzman said... Reply to comment

saya ada bantal busuk.

3no gr33ny said... Reply to comment

hamba xde bantal busuk tapi hamba ada bear yang sederhana je saiznya..kalo xpeluk malam2 rasa cam xlena je..ni jd sjk 3thn yang lalu..hahha

besar2 baru nak ada bantal semcama bantal busuk..kuang3...



p/s : yang ada bantal busuk terkadang bukanlah manja..tetapi seorang yang penyayang dan setia sebab tiap mlm akan setia memeluk bantal yang satu tu..

Nuriy Arisa said... Reply to comment

bantal bucuk tue ilham xD
dibasuh bape kali pown..
bau dye..susah nk hilanggg xD

fany wany said... Reply to comment

saya tak ada bantal busuk tapi kalau tidur saya kene ada satu bantal untuk tutup muka. huehuehue

wanieys said... Reply to comment

ada kalo nk tido kena ttp muka dengan bantal busuk tu baru bleh tito..:)

Cik Yatt said... Reply to comment

takde bntal bcuk..bju bcuk ade la..haha

JaLi AshBurn said... Reply to comment

bantal bucuk ? aku takde bantal bucukk sebab aku budak bucukk, . . . bau aku je pun dah bucuk, . . sebab tu takde bantal bucuk, . . :P . . . . . . . peace :D

YbbNblh ❤ said... Reply to comment

Hahaha, comel jer orang yang ada bantal2 busuk ni, Manjaaa :3

ctk said... Reply to comment

naseb baek ct xder..lau x, xley tido la jawabnye..hihi

Beckhrooy said... Reply to comment

bantal busuk dan x busuk pun ada

COOL RC STORE said... Reply to comment

la...ramai yg ader rupanyer...hu..hu..