Berita baik

Assalamualaikum

Haa. Aku ada berita gembira, berita baik yang ingin dikongsi bersama dengan korang. Mungkin tak berapa gempak sangat tapi cukup menggembirakan buat korang yang berkenaan.

Baiklah. Aku taknak cakap banyak. Aku sebenarnya berbesar hati ingin menaja mana-mana contest yang dibuat oleh blogger. Kenapa aku eksaited sangat ni nak jadik sponsor?

Okaylah. Aku jujur ye. Sebenarnya ramai bloggers yang email dekat email aku. Weyh, camno korang tahu email aku ni? *Okay, jangan nak perasan retis sangatlah. Aku ni blogger cikai je. Kenapa korang nak aku jadik sponsor?

Oh aku terlupa yang aku ni Stokis Catalyst Kuantan. Catalyst? Korang tak tahu ke? Yang dok jadi gossip sekarang ni. VCO lah Collagen lah. Sumpah! Aku tak sangka dapat sambutan yang menggalakkan. Aku terharu sangat.

Jadi, kalau korang rasa nak buat contest apa-apa ke, bolehlah email aku. Kita boleh runding sama-sama ye. Di sini aku sertakan syarat-syarat kalau nak aku sponsor korang punya contest;

1. Peserta contest mesti follow blog aku dan blogshop aku iaitu Zatie Catalyst eSHOP.

2. Hadiah yang aku sediakan adalah ditentukan oleh aku iaitu mana-mana produk Catalyst atau apa-apa sahaja jenis hadiah. Mungkin shawl, dress, atau barang-barang yang cun meletup. Takpe, hadiah boleh bincang sama-sama k.

3. Hadiah yang aku sediakan tidak lebih RM100.

4. Contest korang itu mestilah dijamin mendapat sambutan yang gempak.

5. Pastikan Contest korang itu belum bermula. WAJIB *baru update ni.sorry

Okeh. 5 sahaja. Tak cerewet pun kan syarat-syaratnya. Jadi kalau berminat nak jadikan aku sponsor, boleh email aku di n.hazatie@gmail.com atau boleh inbox FB aku je okeh.

Subject : Sponsor to be
Emailkan cadangan dan idea Contest, Giveaway atau Lucky Draw yang ingin korang buat tu. Tapi aku lebih prefer Contest. haha :p

P/s Update : Email korang mesti merangkumi
1. Jenis Contest
2. Idea dan cadangan
3. Url blog korang

Tarikh tutup berunding ialah pada hari Jumaat,18 November 2011. Sebarang rayuan selepas tarikh tersebut tidak akan dilayan. Hahaha *gelak kejam

Aku sponsor untuk 5 contest sahaja. Pemilihan untuk menaja contest korang terletak ditangan aku. Tiada istilah 'siapa cepat dia dapat' okeh. Segala keputusan adalah muktamad. *tahpape

Sorry kalau aku taknak taja contest korang ye. Apa-apa pun, email je aku dulu.
Aku ni baik orangnya. Bukan kejam pun :p

P/s : Sponsor ini tetap berjalan dengan lancar walaupun aku dah buat contest sendiri ^.^

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

18 Budak innocent yang comel:

RinsyaRyc said... Reply to comment

comelnye ahli keluarga ezzattie.. Eh? haha..

pestime dtg sini.. ^^ gudluck yeowww..

RinsyaRyc said... Reply to comment

comelnye ahli keluarga ezzattie.. Eh? haha..

pestime dtg sini.. ^^ gudluck yeowww..

cik bulan said... Reply to comment

boleh ja..:D..hehe

Umie Artoqiemie said... Reply to comment

WAHHH.. bagusnyaaa!!

diana said... Reply to comment

kenapa tak buat kontest sendiri..
rasanya lebih baik kot..

Ezzattie said... Reply to comment

@diana malas nak handle sebarang contest. haha

BloomSyaz said... Reply to comment

Hei hei . Awak di tag di entri ni tau . Btw , saia follow awak : Tagged 2 times

Syahirah Suhaili said... Reply to comment

waa..bez2..adiela blom pernah lg buat contest..takut xpandai handle..kahkah..neway,untunglah siapa yang dpt tajaan dr cik ezzattie nie :D

ctk said... Reply to comment

ezzatie..ct nk buat contest nti...perlukan lebih banyak adiah..nti kita bincang kt fb k :D

♥ MS ♥ said... Reply to comment

alala, baiknya dia :)

mynamealia said... Reply to comment

wahh..try buat contest..mesti ramai join :)

mR_popkoRn said... Reply to comment

Hype..
kalu contest x kne mgena ng bloggeer x leh ker? adoi..

♛RaRa♛ said... Reply to comment

wahh bestnya...sape dapattt hadiah drpd awak mesti sonokkk^-^

hibari said... Reply to comment

alolo..serius comel kucing tu. posing yg comel :)

Nuriy Arisa said... Reply to comment

wahhh best nyeee xD

sis nape x wat contest sendri??

sure ramai yg join ^_^

ch000tz axoera said... Reply to comment

comey yg terselit kat tgkap tu hehe

katakataDILA said... Reply to comment

i.allah kalau ada masa mst join :)

ishiko said... Reply to comment

sponsorr.. fewwitt ~