Nak lelong baju

Assalamualaikum

Entry ni untuk perempuan je tapi kalau lelaki nak cuci mata, boleh je haha. Aku rasa macam nak carik duit lebih sikitlah. Memandangkan tengah sengkek ni hihi. Jadi, aku nak lelong baju-baju yang tak pernah aku pakai walaupun sekali sebab semuanya baju-baju girly.

Cantik! Memang cantik, cuma aku ni memang jarang pakai baju-baju yang berunsurkan keperempuanan kecuali baju kurung.

Saiz semua baju S-M dan harga pulak RM15 sahaja. Kalau beli 2 ke atas, aku bagi less. Kalau ada yang bodek aku, lagi aku bagi less haha. Mungkin kurang RM5. Free postage lagi tau. Okay, check it out!

http://4.bp.blogspot.com/-9zY1GMhqOgE/TkkbZNtUESI/AAAAAAAAB44/QbJo5pvXILI/s400/DSC07292.jpg
KOD 1
SOLD TO Nor Atikah

http://3.bp.blogspot.com/-r8rc66Tt3Us/TkkcaBNbPJI/AAAAAAAAB5I/A6PvQa7YFLk/s400/DSC07300.jpg
KOD 2

http://2.bp.blogspot.com/-FiZxR2pjx6M/TkkfXvX4Q0I/AAAAAAAAB5Y/RMe3swwAuvk/s400/DSC07308.jpg
KOD 3

http://2.bp.blogspot.com/-Xv5V6T9RoKU/TkkgYXQZ6xI/AAAAAAAAB5g/cjfBE3MBIrs/s400/DSC07311.jpg
KOD 4

http://4.bp.blogspot.com/-J4sWuXjGls0/TkkhqcTr5SI/AAAAAAAAB5o/G6oO6Z_SiQ0/s400/DSC07318.jpg
KOD 5
SOLD TO Suhaila Sharif

http://3.bp.blogspot.com/-DIBhldGVPW8/TkkiCB-HbLI/AAAAAAAAB5w/p17pKgmbvqk/s400/DSC07330.jpg
KOD 6

http://4.bp.blogspot.com/-ww6S5udOn9g/TkklgMRIyWI/AAAAAAAAB6A/dCqlyVBTADM/s400/DSC07338.jpg
KOD 7

Kalau ada yang berminat, bolehlah PM aku kat Facebook atau email aku di tatie_piscesgirl@yahoo.com.my Aku jamin akan reply dalam masa kurang 24 jam haha. Sebenarnya banyak lagi, tapi aku malas nak isi banyak gambar kat blog comel aku ni haha. Kalau nak tengok lagi-lagi baju, klik Alice's Wardrobe.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5qET7qd1SzYCUl9g68CnanMdhf2bI6cHkpjtKQA3lL5nHcwlEIKYbHPMB

P/s: Mood exam aku hilang weyh sebab tu aku update blog haha.




Bye-Bye!

13 Budak innocent yang comel:

bella luna said... Reply to comment

exam2 pun sempat lagi yea update blog,bdw, gud lark;),.cantik baju2 tu, tapi aku pun tak pakai baju2 cenggitu,.hhu

zOeY zAu YaH said... Reply to comment

g.luck =)

Wanie Anina said... Reply to comment

cantik.....

myezatul aQma said... Reply to comment

cantik la bajuuuu

nur ain sazlin said... Reply to comment

lawa lawa laa . berkenan lak . hee ;)

akmal said... Reply to comment

wahhhh, lawa nya..tp xpadan kot

BiQa HatmiN said... Reply to comment

baju kucing tak de?hehehe...:)

fakhira izzati said... Reply to comment

baju lawa-lawa. but takut my badan tak berapa lawa lah nak fit baju tu,hihi. slim sangat :)

♛ Dea ♛ said... Reply to comment

nk kod 1..:P... free postage ea??.. rm5 je leh x??.. hehe

Ezzattie said... Reply to comment

@♛ Dea ♛ kalau nak, PM fb zatie ye. a'ah free postage :)

rm5 takleh lah dear. postage pun rm7. hoho

Cik Syafiqah said... Reply to comment

yang kod 4 tu sweet laa.. free postage? waaww! ada lg tak?

Ezzattie said... Reply to comment

@Cik Syafiqah ada lagi :)

ctk said... Reply to comment

siyes cOmey gilew baju..tp malangnyer ct xmuat (T_T)