Jom Melabur Demi Kesihatan

Assalamualaikum

Yihaaa! Cuti! Esok tak sekolah! Eksaited giler sebab kitorang dapat cuti bergilir-gilir memandangkan esok PMR. Kau ado? haha. Memandangkan aku ada masa yang banyak sekarang ni, lebih baik aku update blog kejap. Malam nanti aku nak study pulak haha tunjuk rajin nampak.


Baiklah, aku rasa rata-rata korang semua ni mesti dah tahu tentang produk ni. Maklumlah, produk ni kan tengah hangat kat internet. Dah beberapa bulan aku jadi dealer untuk produk ni. Sambutan takpayah cakap la. Memang hmmmphh! Terbaik! Jadi, aku teringinlah jugak nak hebohkan kat korang yang tak tahu lagi ni.

CATALYST Virgin Coconut Oil. Apa itu? Minyak kelapa dara keluaran CATALYST. Harga memang berpatutan iaitu RM39.90. Kebaikannya tersangatlah banyak. Kalau aku senarai ni, konfem sampai pagi esok korang tak habis baca. Jadi kalau korang nak tahu, klik je blog Zatie Catalyst eSHOP. Segala macam info ada kat sana.

Semua produk Catalyst boleh diguna pakai oleh semua lapisan umur, jantina dan masyarakat chewahh haha. Produk yang menjadi BESTSELLER sekarang adalah seperti di bawah

VCO Softgel Capsule
VCO Softgel Capsule, RM39.90

VCO Pure Oil
VCO Pure Oil, RM39.90

CATALYST Collagen
Collagen, RM59.90


Fibre Drink, RM59.90

Bukan produk ni je. Banyak lagi. Korang klik je lah Zatie Catalyst eSHOP. Family aku semua amalkan guna produk Catalyst. Korang bila lagi? ?

Kalau korang berminat nak mencuba dan beli, PM je Facebook aku atau boleh email aku di tatie_piscesgirl@yahoo.com.my. Kalau ada soalan nak tanya, jangan segan-segan. Tanya je aku. Aku kan peramah hahaha.


Aku stokis Kuantan. Korang yang duduk Kuantan, kalau nak boleh beli dengan aku secara C.O.D iaitu by hand. Datang rumah aku bawak duit ye haha.

P/s: Tak salah dan tak rugi pun kalau nak melabur sedikit wang untuk kesihatan diri sendiri kan. Postage aku bagi RM5 sahaja buat semua blogger yang aku sayangi. Rebutlah peluang ini ^.^

Thanks for reading my story!



Bye-Bye!

3 Budak innocent yang comel:

yana halim said... Reply to comment

wah...jual vco jugak ke? akak stokist Puchong... :)

Ezzattie said... Reply to comment

@yana halim a'ah. oh, satu keluarga lah kite ye :)

Mama Ishazah said... Reply to comment

mama dh pakai lebih kurang 1 bulan tp parut2 masih ada lah..mcmana nak bg hilang yer..