Goodluck For Me

Assalamualaikum

Aku gerammm. Ingat nak update blog semalam. Tapi internet kena potong hahaha. Malu giler bagitau kat korang. Tapi, mak aku kata kita kena jujur ><'

Hari ini aku letih dan aku nak update ekspres supaya aku boleh tidur dengan senang hati.


Lebih kurang seminggu je lagi aku akan final exam. Sekarang, mood blogging aku memang tengah takde langsung. Korang tolonglah bagi semangat kat aku. Ataupun tips-tips belajar sambil blogging. Itupun kalau korang ada. Kalau takde, hampehhahahaktuihh. Hehe gurau je.

Aku harap final exam ni aku boleh buat yang terbaik. Boleh dapat hadiah besor haha tak senonoh betul. Dan aku harap Addmath aku dapat A+ !
okay tipu haha. Sekurang-kurangnya C pun takpe.


Wish me goodluck okay ^.^

Thanks for reading my story!



Bye-Bye!

6 Budak innocent yang comel:

cik fadh said... Reply to comment

caiyok caiyokkk ! rajin2 blajar yer ;)

nanieteukie said... Reply to comment

Good luck for your exam :D

ChentaEty said... Reply to comment

hye dear..blogwalking here..already put ur blog in my fav bloglist..keep in touch..=)anyway,wish all the best for u..chayok2..!

rafsam rasul said... Reply to comment

ok2...gud luck2...
aja aja fighting...

Cik Suheela said... Reply to comment

gudluckk dear!! :)

Zetchi Henry said... Reply to comment

wah bermotivasi betul kamu'
saya tinggal beberapa next week dah exam
tapi nafsu untuk melayari internet menggila
dan memberontak
:D