Dapat Pergi Europe. . .

Assalamualaikum

Woo hoo. Akhirnya dapat jugak aku update blog malam ni. Ekceli tak ada apa sangat yang nak diceritakan dalam entry ni. Tajuk? Tentu sekali betul. Tak percaya? Pictures explained everything.



 





Yup, Gary yang femes dari Variety Show Running Man ni dapat pergi melancong ke Europe. Memang best giler menang 2nd Grand Final dalam episode 74 tu. Untung laa kau Gary.. hehe

Selanjutnya tentang Gary's Europe Tour, boleh click Running Man Page. Aku masih ragu-ragu sama ada Owner Page tu betul-betul REAL Korean or hanya orang Malaysia yang tak tahu nak buat apa and so created the page. Ah lantak. Asal ko bahagia.

Ada rasa tak puas hati dengan tajuk aku? Tak ada? Bagus. haha

Thanks for reading my story if you are!


Bye-Bye!

8 Budak innocent yang comel:

Tihara said... Reply to comment

best nye kalo kite dpt g sana :)

syasyajohan said... Reply to comment

ceh,,ingat empunya blog lah yang pegi europe.haha.untunglah gary,,lagi untung kalau ada ji hyo kat sebelah XD

Ezzattie said... Reply to comment

@Tihara insyaAllah kalau ada rezeki kan.. Amin..

Ezzattie said... Reply to comment

@syasyajohan haha a'ah. Gary dah ajak, tapi ji hyo tak moh. tolak tuah. kihkihkih.

c'axoera ヅ said... Reply to comment

mmg best sebab dah pernah gi :D

K O R I E said... Reply to comment

kalaulah ji ho boleh ikut skali kan best ;)

erm, kononya.. (padahal monday couple tu fake jea.)

CINTA UNTUK KITA said... Reply to comment

cis! mati2 fikir ezzat yang dpt pergi sana.. ehhee... pndai ye umpan pembaca.. ;p

Edy Fee said... Reply to comment

peminat running man jugak ka.hehehhe byk nye blog ni..tatau nak view yg mana..smp 4.hahahaha