Segmen Cerita 2011 by Yanie Andierah

Assalamualaikum

Hari ni rajin betul aku update dan rajin betul aku join segmen. hihi. Kali ni, segmen dari Adik Yanie yang comel. Syarat-syarat segmennya sangat simple dan membuatkan aku memang nak join. Korang nak join jugak, klik banner kat bawah.

Opkos aku akan ceritakan cerita yang happy happy. Aku tak suka sedih sedih ni. Cerita gembira 2011 aku banyak. Makan buat aku gembira. haha. Pi jalan-jalan dengan family buat aku gembira. 

Yang paling aku tak boleh lupa bila dapat duit raya. Dari mak, ayah, angah, abang, kakak dan kengkawan. Nampak tak aku begitu gembira? Ceh cam mata 
duitan pulak.

Aku gembira bila dapat result final exam baru-baru ni. Walaupun tak okay mana, tapi aku bersyukur. At least aku dah cuba. Seriously, aku gembira sangat waktu dapat result exam ari tu. Alhamdulillah.
 
The latest yang aku gembira sangat bila mak ayah aku sanggup bawak aku pi jalan-jalan semata-mata untuk menggembirakan hati aku.

Waktu tu memang aku bosan dan tak tahu nak buat apa. Sampai pi carik kucing dan cakap dengan kucing tu. Biarpun kucing tu tak paham aku cakap apa. Aku rasa jiran-jiran aku mesti ingat aku tak siuman. 

Eh eh, ni dah macam sedih je. hahaks.

"Terima kasih mak ayah! Adek memang gembira hari tu"

Actually banyak lagi cerita gembira aku. Cuma ini je yang aku ingat. Tarikh tutup 1 Februari 2012. 

Psttt, kalau adek Yanie bagi top up, aku lagi gembira. hihi

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

8 Budak innocent yang comel:

Munirah Shamsudin said... Reply to comment

Good luck ;) Kita dah join dah.

Jabar Ainal ^^ said... Reply to comment

^^ sy bace

Freakless Girl said... Reply to comment

Ezzat , nice story . Goodluck . Thanks join <3

Ezzattie said... Reply to comment

@Munirah Shamsudin Goodluck jugak :)

Ezzattie said... Reply to comment

@Jabar Ainal ^^ thanks :)

Ezzattie said... Reply to comment

@Freakless Girl thanks!

MisEyz BLurz said... Reply to comment

Datang singgah dan follow...allda best to ur next future...hepi new year!!^__^
http://miseyz.blogspot.com/

PopkoRn said... Reply to comment

goodluck.
nnti jgn lupe join contest korn vs nur eh.. lebih kurg cam nie gak kontest nye.