4 minit aje.

Assalamualaikum

Dah lama aku tak update blog kesayangan aku ni. Dah lama aku tinggalkan dia. Makan, minum, pakai semua tak terurus langsung. Terumbang-ambing hidup dia. *Ah sudahlah kau! Jangan nak berdrama kingkong kat sini. 
Dah lama tak jenguk blog kengkawan aku. Blog korang semua. Sejak diri ni bergelar Pelajar Tingkatan 5, aku asyik busy je biarpun buat-buat busy. ah lantak. Memang aku betul-betul kekangan masa nak blogging, blogwalking semua tu.

Aku cuma boleh bukak 'Dashboard' dan tengok entry terbaru dari korang je. Yang menarik for sure aku akan baca. Apatah lagi bila ada update pasal isu-isu semasa. Terbaik.

Apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih pada korang yang menjadi pembaca setia blog aku. I know who they are. Korang memang terbaik. 
http://pacifista.my/wp-content/uploads/2011/10/kucing-comel-6.jpg
Dan lagi satu, sekarang aku memang tak sempat nak join mana-mana Contest or Segmen. Yang mana ringkas syaratnya aje aku akan join. Sorry pada yang selalu invite aku. Korang pun memang terbaik. hehe

Pendek kan entry aku? Entry nak jimat masa ni. patminitnamsaat.Kononnya.

Thanks for reading my story if you are!


Bye-Bye!

3 Budak innocent yang comel:

eva said... Reply to comment

alaa comel rabbit dgn kucing tu.. hehe..

xper.. buat jer autopublish, kalau ade idea trus buat then setting bila nak publish.. tp kdg2 penat jugak kan..

deardearyhaty.blogspot.com said... Reply to comment

alloooloo..comelnye gmba tu..:)

Popkorn said... Reply to comment

toinxx toinxx