Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat

Assalamualaikum

Amboih, macam hebat je bunyi nye kan? Segmen yang aku join kali ni anjuran kak anys. Ini kali kedua aku join segmen beliau. Memang rugi kalau tak join. Klik banner di bawah.

http://1.bp.blogspot.com/-8uR3zhaokdA/TwHK5qjTA5I/AAAAAAAABZM/puk8FrGPHG4/s1600/bannersegmenbyanysnadhilah.png
1. Segmen ni memudahkan untuk kita blogwalking nanti.
2. Meningkatkan traffic.
Okay, rasanya dah cukup kot aku menaip. Kalau blogwalking sampai ke blog aku ni, silalah buat tugasan yang patut. Komen, tinggal jejak macam biasa ye. 

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

11 Budak innocent yang comel:

dayanQueen said... Reply to comment

bw kat sini...jalan2 cari kawan...jom singgah my home pla..hihih

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog.html

aReLaN said... Reply to comment

salam perkenalan.singgah n follow dari segmen sama

http://noruazuran.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog.html

Syafiq Ahadin said... Reply to comment

salam singgah!

Razil Tahir said... Reply to comment

nak join jugak lah!! XD
heheheeh

eva said... Reply to comment

wah! best!... nak buat tp xda masa..

kucing tu comel jer.. hehe

capt. keon alhan said... Reply to comment

dok di cameron...jauh sgt nak gi jenguk awak...

::EIDA:: said... Reply to comment

Ezzat, remember akak? Ezzat pernah menang GA kat blog akak... So, nak tanya, hadiah dah dapat? Senyap je.. Akak baru dapat tahu, ada few pemenang tak dapat hadiah.. tu yang dok tanya ezzat..replai kat blog akak yer... =) *urgent!*


http://msieda.blogspot.com/2011/02/buat-shura-cutemum-ezzat-respon-me-ok.html

Original CikTeddy said... Reply to comment

dtg dr segmen tu..huhu

jom komen entri cik nak?^^

Elong Bujang said... Reply to comment

Salam kenal ..

c'axoera said... Reply to comment

kebizian yng tidak mengijin kan :D


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/kucipta-kepulauan-buatmu-hahahah.html

Nerdy Zuera said... Reply to comment

dari segmen 1000 blog kak Anys. Klik nuff :)