Segmen Jom Cari Blogger Setempat

Assalamualaikum.

Aik, ada pulak masa nak join segmen? Jangan salah paham. Aku memang busy tapi kekadang tu aku curik-curik masa jugak nak blogging. Malas cakap banyak, yeah! Segmen ni sangat menarik.

Sebab aku memang sedang mencari blogger setempat. Kot kot lah ada yang berdekatan dengan rumah aku. Korang nak join boleh klik banner di bawah.
Nama  : Ezzattie
Umur : 17 tahun 
Alamat URL blog : http://missezzat.blogspot.com
Lokasi : Kuantan, Pahang.

Amacam? Ada tak yang duduk kat area Kuantan? Kalau ada, meh komen sikit.

Thanks for reading my story if you are!


Bye-Bye!

4 Budak innocent yang comel:

emy zulaiha said... Reply to comment

eh spm tahun nie ke dear :)

Ezzattie said... Reply to comment

@emy zulaiha a'ah. ngeee ^^

faa.rosli said... Reply to comment

sy budak temerloh..bakal jadi orang kuantan..hehehe

dtg dr hasrulhassan..

selamat kenal-kenalan!

Nida said... Reply to comment

As-salam..

Zatie duk Kuantan ye.. Kak Nida pun duk sana.... hehehe. Suami akak lect UMP dan akak pula mengajar di SMK PAndan :)


Tapi laaa ni akak ikut suami sambung belajar di NZ, Insya Allah tengah tahun ni balik Malaysia..:)


ucualong.com