Pemenang Contest The Most Creative Review and Lucky Draw ialah...

Assalamualaikum

Okay, aku nak mintak maaf sebab 2 hari lambat umumkan pemenang. Well, kan dah start sekolah. Nak bukak komputer tu memang rasa berat hati je sebab banyak kerja nak kena buat. 

Alhamdulillah hari ni cuti. Jadi, sekarang aku free. Tak sabar nak tahu siapakah pemenangnya? Rileks. Dah ada pun dalam senarai aku. 

Memang aku tak nafikan, agak susah nak cari pemenangnya. So, aku terpaksa buat penelitian yang terperinci. Eceh. Okay, tengok no. link korang kat sini. Aku tak nak sebut nama. Bagi suprise sikit. Sikit je.

Pemenang utama jatuh kepada... Jeng jeng jeng *tahpape*


Pemenang utama : 1 kotak VCO Softgel Capsule yang berharga RM39.90 + 1 Shawl + 2 Ribbon Brooches + 1 Felt Craft Keychain


Pemenang kedua : 1 Shawl + 1 Ribbon brooches + 1 Felt Craft Keychain

Pemenang Ketiga : 1 Ribbon Brooches + 1 Felt Craft Keychain

Baiklah. Untuk lucky draw, aku terpaksa guna Random.org sebab aku tak ada masa nak tulis dan cabut sendiri. 



 

 

 
 
 
5 Saguhati (Lucky Draw) : Felt Craft Keychain

Tahniah kepada semua pemenang dan yang bertuah. Sila emailkan details korang di tatie_piscesgirl@yahoo.com.my. Nama, alamat dan no tel ye. Aku bagi masa selama 3 hari sahaja. Kalau lambat, orang lain dapat.

Yang sebaliknya, aku harap korang tak putus asa dan sentiasalah menyokong aku. Nantikan first giveaway aku yang akan datang. Siapa nak join, sila komen di bawah. Aku nak survey dulu hadiah.

Thanks for reading my story if you are!

Bye-Bye!

7 Budak innocent yang comel:

CINTA UNTUK KITA said... Reply to comment

hehehehe no. 45! dah anta details kat email ye ezzat.. ;p

TehaaNFM said... Reply to comment

Saya menang :D tenkiu ~

#dah email pada kamu..

PopkoRn said... Reply to comment

tahniah buat kamu

Nida said... Reply to comment

Alhamdulillah rezeki keluarga, pemenang kedua.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Intan Nabilah Zaini said... Reply to comment

Alhamdulillah ! I dapat pon . HEE , I no 37 . Dah send detail tadi .
email : eyntan_biela@gmail.com

eidham_eika said... Reply to comment

singgah sini..carl ade segment..

http://artikaeid.blogspot.com/2012/01/segmenceritera-cinta-pertama-saya.html

CINTA UNTUK KITA said... Reply to comment

hai adik ezzat.. ;p just nk tnya.. adk blum pos apa2 lg kan? sbbnya akk blum trma apa2.. hehe ;p sory kacau..