Malu terjumpa kawan lama

Assalamualaikum

Hari ini aku keluar bandar jalan-jalan dengan kawan-kawan aku. Waktu pergi, cuaca memang baik punya. Waktu balik dalam pukul 6 petang tu, hujan lebat giler disertai dengan guruh dan kilat. Takut. Takut. Takut. Tapi, Alhamdulillah sampai jugak aku kat rumah dengan selamatnya hehe. Terima kasih kepada Elis sebab sudi hantar aku pulang ^^

Aku tak tahu kenapa aku masih larat nak update blog sekarang. Aku rasa kawan-kawan aku semua mesti tengah buat kuak lentang. Tapi aku?

Eh, sebenarnya aku nak cerita something lah. Lantaklah kat kaki ini nak kebas ke, nak kejang ke, nak patah ke. Aku tetap nak blogging. Lagipun aku taip guna tangan lah haha.

Baiklah, aku tak sangka kat bandar tadi jumpa kawan-kawan lama masa kat sekolah asrama dulu. Apa yang boleh aku gambarkan waktu itu, aku memang malu giler. Janggal giler. Pelik giler. Aku dapat rasakan yang kawan-kawan lama aku itu mesti cop aku sombong. TIDAK! JANGAN! Aku cuma terkesima je waktu itu. Percayalah!

Tapi, sumpah! Aku rindu sangat kat kawan baik aku dulu. Anis Nabila dan Ain Fatihah. Tadi aku dapat jumpa Anis je. Nak menangis aku waktu itu sebab terharu sangat hehe. Dah macam jejak kasih pun ada. Tak dapat nak borak lama-lama memandangkan masing-masing busy dengan hal masing-masing. Tak apalah, nanti kita borak sampai subuh ye.

Malas nak cerita panjang sebab aku ada banyak homework Addmath nak buat ni. Sejak bila aku berubah jadi rajin ni? Sejak final exam semakin dekat haha.

Thanks for reading my story!



Bye-Bye!

14 Budak innocent yang comel:

yayqah said... Reply to comment

HOH :o *MUKA TERKEJUT* hahaha. oh kau jumpa kawan lama? bila? kau tak bagi tahu aku pun! kan kita keluar sama-sama tadi >.< oh pandai dah berahsia eh. *kau imagine yang aku tarik telinga kau*

Ezzattie said... Reply to comment

@yayqah memang kau takde masa tu. aku jumpa kat kfc la haha. aku lupa kot nak bagitau kau :)

MissViVio said... Reply to comment

wah...bestnye dpt jmpa kwn lma blik kn..:D

Si Manis Butterfly said... Reply to comment

la nk malu npe lak?
kn bagus jumpe kawan lame....

Ezzattie said... Reply to comment

@MissViViomemang best! hehe

Ezzattie said... Reply to comment

@Si Manis Butterflymalu la sebab dah lama tak jumpa. wiii~

yen(toka ziizokukuto) said... Reply to comment

still bertegur ok la,,lau saya terus lari hahah

ciNdhaDahniEa said... Reply to comment

kalaw nurul pon jadik gitu... yelah, dah lama xjumpe...segan kot! wuuwuwuwuu

Ezzattie said... Reply to comment

@yen(toka ziizokukuto) tak sempat nak larik la haha

Ezzattie said... Reply to comment

@ciNdhaDahniEa kan?kan? haha sama la kita :)

Aimifiqa said... Reply to comment

kalau jumpe kawan lama,mmg segan.nak btegur sapa pun malu2 kucing kan2?

i am S!L4H.. said... Reply to comment

kitewww pon segannnnnnn...

rase nak pecut dr situ. pastu balik baru sms. bole??


huahua

serizawa's said... Reply to comment

msti rndu ngn kwn lme kan..??

ctk said... Reply to comment

besnyerr...ct xdpt lagi jumpe kawan lame..sume bz..huhuhu