Nak Tahu Siapa Aku?

Assalamualaikum

Okay tajuk bukan main kau ye ala ala blogger tip top gitu hehe. Pada petang yang agak mendung ini, apa kata aku cerita sedikit sebanyak tentang diri aku? Kalau taknak baca tutup mata. Aku serious ni haha.


Nama aku Nur Ezzattie. Kalau nak panjang sikit Nur Ezzattie binti Mohd Nasirudin. Aku mula dikenali sebagai Tatie sejak di sebuah sekolah asrama Kuantan. Mula-mula memang aku tak berapa nak terima, lama-lama aku dah terbiasa pulak. Sekarang kalau orang panggil Ezzattie, konfem muka aku cuak giler weyh sebab selalunya cikgu je yang panggil nama penuh aku haha.

Umur aku baru 16 tahun. Aku terpaksa terima hakikat yang aku masih budak-budak. Tapi korang semua perlu tahu yang aku ini berlagak macam orang dewasa tau haha. Aku jenis yang biasa-biasa je atau lebih senang dalam bahasa omputih "I'm Mrs. Simple" hehe.

Disebabkan aku ini jenis simple, sampai sini je lah aku cerita. Ringkas bukan? wakluuu~ oh kau mencarut?

P/s: Alamak! Korang dah tahu umur aku. Jadi aku mintak maaf atas penggunaan bahasa kasar atau 'aku' kepada yang lebih tua dalam semua entry sebab aku adalah aku haha.

Aku bukan kucing dan kat rumah aku takde kucing.

Thanks for reading about myself!


Bye-Bye!

25 Budak innocent yang comel:

Mawar berduri said... Reply to comment

alahai .. comel nye .. hihi tapi x pe, umor bukan ukuran siapa kita..

:) ada je yg dah beso panjang tp x matang lagi kn :P hihi like me kot .. hoho peace !!

ABU said... Reply to comment

muda lagi..baru 16 :D

Aimifiqa said... Reply to comment

hai adik tatie~ :D

i am S!L4H.. said... Reply to comment

Ezzattie !

keje sekolah semalam dah siap ke belom?? sy nak tengok sekarang.

*ok penyamaran mcm x berjaye. haha

SyUhAdA said... Reply to comment

kecik lg la ezzat nie rupanye..hehe~
cute la kucing tu..

Ezzattie said... Reply to comment

@Aimifiqa hai kak aimi!

Ezzattie said... Reply to comment

@i am S!L4H.. waaaaa cuak weyh! penyamaran berjaya! haha

Ezzattie said... Reply to comment

@SyUhAdA hehe kite memang kecik lagi kak syu. huhu

putput said... Reply to comment

ur blog really cute:) thanx for visit mine^^

Hujan Kemarin said... Reply to comment

singgah sini. blog awak comel lah.
kucing tu pun comel.. suka <3.
sy harap boleh bagi tip dekat blog sy ok.

syahirah said... Reply to comment

kita sebaya la..tp ezzattie lebih muda dri sy..ala ! terperasan tu a la plak

Hanif said... Reply to comment

Umur bukan perbezaan....tapi yag membezakan manusi asesama manusia adakah ilmu..
Dalam sejarah islam dahulu..seorang lelaki berumur 17 tahun mengepalai peperangan kerana ilmunya bukan umurnya...
Eyahh...salam kenal..
Cerita benar ni..aku lupa siapa nama.

hazirah kasimon said... Reply to comment

budak comei! hoho folo u folo me back k!

✿Cik Suer✿ said... Reply to comment

hahha.. suka ayat2 awk.. btw nice blog :)

zulhilmi.tempoyak said... Reply to comment

ohhh....

camtu nk tumpang tnye..
camne nk ngorat awk..

hihihhi

ctk said... Reply to comment

xpew2..muda2 la buat blog..nanti da 20 terkenal sudaa :D

p/s : siyes cOmey kucen tuh..me000ww

Ezzattie said... Reply to comment

@Hanif salam kenal juga :)

Ezzattie said... Reply to comment

@✿Cik Suer✿ thanks! hehe :)

Ezzattie said... Reply to comment

@zulhilmi.tempoyak banyaklah kau. haha

farhah said... Reply to comment

so cute la dear kucing 2...nice
jom follow sy pnye blog lak...

Peto (nurul izzati) said... Reply to comment

eh ,nma kita nk dkt samalah. hhee ^^

nasyitahahmadzaini said... Reply to comment

hye Ezzattie,,,ahaha! :) nice to meet u :)

SoLy SoLicious said... Reply to comment

elek2 sudeh..heeee

shafira aida said... Reply to comment

hikhik..comel kucing anda..baru nk tulis entry pasal kucing ari ni..

blogger boy said... Reply to comment

hehehe...best jgak stail ko....simple..but the main title that i want to talk..wah speakin plak..bm pun hancur..aq mmg ske kucing...