Blog baru dan semangat baru

Assalamualaikum

Korang mesti pelik kan kenapa tiba-tiba je blog aku ini jadi kosong? Sebenarnya, aku dah lama tak berblogging disebabkan tak ada semangat nak menaip di blog aku yang dulu. Dah macam rumah berhantu. Bukan macam tapi memang. Sebab tu lah aku delete semua post lama aku haha. Sekarang aku happy giler dan sangat berpuas hati dengan hasil kerja Sis Siti Aisyah yang telah mengubah blog aku dengan sekelip mata. Terima kasih Sis!

Apa yang aku harapkan lepas ini, biarlah semangat aku ini terus berkobar-kobar untuk sentiasa update haha. Walaupun aku tahu aku bukan blogger yang top dan hot macam Fatin Liyana, Maria Elena, Irene Nadia etc. Tapi, aku berblogging kerana duit haha. taklah, aku blogging kerana hobi okay.

Sudahlah. Aku tahu korang takkan menghadap blog aku ini lama-lama kan. Tapi sokongan dan tunjuk ajar dari korang sangatlah aku hargai.

Thanks for reading my first story!



Bye-Bye!

24 Budak innocent yang comel:

RARA aihara said... Reply to comment

suci.murni.simple.
suka ! suka !
sy pun da xsemangat nak berblog...
nak kena kemas balik kot blog nie...hmmm~

Yazlie Fizrie said... Reply to comment

newbie ka ni.. :)

Hishyamuddin said... Reply to comment

wah, delete semua? perghh...selamat2

ChentaEty said... Reply to comment

Hye dear..comelnya blog ney..lg comel dr blog sy..trus nak letak awk in my fav bloglist..=)

Ezzattie said... Reply to comment

@RARA aihara Thanks rara! blog kamu cantiklah!

Ezzattie said... Reply to comment

@Yazlie Fizrie newbie lah sangat..

Ezzattie said... Reply to comment

@Hishyamuddin haha memang selamat!

Ezzattie said... Reply to comment

@ChentaEty Thanks ety!

Nana Eddy said... Reply to comment

alll the best. very niceeee~~ saya suke tgk orgnye blog macam ni. tapi bile buat diri sendiri punye, tak reti. huhu~~

Arpiiz said... Reply to comment

samalah dengan kita, baru tukar template, and harap semangat lama pun dapat bertukar..hehe

Lyndaz said... Reply to comment

amboi dia...
hati baru ada??❤

hahaha
dalam x maksud aku?XD

webmdmk said... Reply to comment

Selamat Hari Raya Mohon Maaf Lahir Batin sahabat

aisya said... Reply to comment

delete semua entry ke yunk?? hee ~ xpe2. jgn benting ber-blogging key ! <3 lotsalov :)

Aki said... Reply to comment

comel and simple je kan?/ ^_^.v.. Nice blog!!

eik`S noName said... Reply to comment

aik...dah camne baru start berblogging balik..komen sampai 10++??

hehe..muskill tu...hik3..nak amik tips ea...hehe

btw knal xsape nie??syed esyad dari SB oww..hehehe

nice blog...btol nampak suci...^^
yg penting...letak eiksnoName dalam list lawatan yang harus okey???hehehe

poyo kan...biar la...wekkk
selamat berblogging

amirul iman said... Reply to comment

like your blog
simple but cool.

cimOt said... Reply to comment

comel dehhhh..sukoo!!
teruskan blogging..

TiRa said... Reply to comment

comelnyer blog :)
suke3 :D

teha said... Reply to comment

comel laa belong nie ! :)

hafizudin said... Reply to comment

jadi baby lah kiranya =D

Syafiq Muhamad Full said... Reply to comment

hehhe, datang cni :)

niniey nour nenna said... Reply to comment

hye , nice blog @_@

Aimifiqa said... Reply to comment

yaaa~ smgt baru!!

SyUhAdA said... Reply to comment

comey la blog baru ezzat nie..
okeh..dah ada smgt tu,blogging lah habis2san ye..kak syu dah x bape smpt nak berblogging skang..smakin busy..