Segmen Popkorn : Kreatif ke haku berakronim?

Assalamualaikum

Perasan tak aku ni asyik join segmen je? Kadang-kadang bila aku blogwalking je, mesti terjumpa segmen-segmen yang menarik. Jadi, aku tertarik dengan segmen yang dianjurkan oleh PopkorN. Aku suka dia ni. Eh, jangan salah faham. Maksud aku, aku suka dia ni sebab selalu komen kat entry aku. *terharu

http://3.bp.blogspot.com/-Wi0IKtPw8RE/TrVruOxQW7I/AAAAAAAAAD8/xxCMivNSv6U/s1600/segmen+popkorn+-+Copy.png

Baiklah. Segmennya bertajuk "Kreatif ke haku berakronim?" Aku tak tahu lah aku ni kreatif ke tak. Tapi yang pasti aku nak cuba. Jomlah reramai join segmen ni.

P - Popkorn dan
E - Ezzat sangat
R - Risau bila
T - Tak
A - Ada orang
M - Mahu join segmen ini
A - Ada aku kesah?

Okay. Agak pelik aku berakronim. Sebenarnya aku pun tak berapa reti nak berakronim. Hentam saja laa.

Korang nak join? Klik banner di atas. Tarikh tutup 14 November 2011.

Aku tag Pyka, Nazuerah, Mushie

Thanks for reading my story if you are!



Bye-Bye!

8 Budak innocent yang comel:

SyUhAdA said... Reply to comment

pndai jgk la tu..

PopkoRn said... Reply to comment

Thankz Ezattie Ezzat...
Sbb joint segmen POPKORN
Trus follow updated segmen ni hokeyh sebab segmen ni akan di batal kan jika penyertaan kurg dari yg di tetapkan...
Tq

Ungu Violet said... Reply to comment

rajin join segmen...gud2...all da bez..:)

Cik tikah said... Reply to comment

wah, kreatiflah dia :)

PopkoRn said... Reply to comment

alamak..
Korn bru perasan.
akronim yg patut di buat menggunakan perkataan PERTAMA.
Tp Ezzat da guna perkatan lain laa.
Edit balik hokeyh.

PopkoRn said... Reply to comment

p popkon dan
e ezat
r rase
t terharu
a apabila
m mereka
a akan bernikah..!!

Aceyhhh.... hahaha... Kalo mcm ni kire haku je la menang ok x?

Ezzattie said... Reply to comment

@PopkoRnwahaha okay.kau menang!

PopkoRn said... Reply to comment

haha..
akronim jer pon..
jgn marah naa...