Mood : Contest

Assalamualaikum

Sebenarnya entry ini pendek je. Bukan nak meluahkan perasaan tapi nak bagitahu mood aku sekarang. Bukan mood yang nak caci maki orang, tapi mood nak sokong orang. Baiklah. Mukadimah macam tak berguna langsung.

Aku sebenarnya dalam mood giler contest. Secara jujurnya, aku giler hadiah. Thats whylah nak join mana-mana contest. Jangan pengsan ye kalau nampak aku di mana-mana. Jangan sampai termimpi-mimpikan aku pulak. Ayat macam mintak masuk hospital empat puluh lapan hari.

Jadi, sesiapa yang nak tag aku untuk join mana-mana contest ke, dipersilakan. Tapi, ada 1 syarat. Aku tak akan join contest yang berkenaan dengan photo. Contoh, Contest Post Paling Bergaya, Contest Photo Paling Cool, Contest Photo Comel, Contest Photo Huduh dan macam-macam lagi.

Sebab? Aku tahu blogger yang lain mesti benci tengok muka aku. Dan aku pasti, aku tak akan menang pun.

Thanks for reading my story if you are!


Bye-Bye!

6 Budak innocent yang comel:

ctk said... Reply to comment

hehehehe..boleyla tag kamu nti yeee..weeeeeee~

Ezzattie said... Reply to comment

@ctk boleh..boleh ^.^

titirara said... Reply to comment

Waa same la kite . dlu tyra pun minat join contest . tp sejak due menjak ni tk aktif berblog la . hee :D .

LydSunshine said... Reply to comment

Olo... Takkan org lain nak benci plak tgk kamu. Ciptaan Tuhan mana ada yang hodoh tau. Semua cantik.

Ezzattie said... Reply to comment

@LydSunshine wah terharu :') hehe

Aimie Diyanna Benignant said... Reply to comment

alololo... sebenarnya adik ezzat saya sorg pemalu.. sebab tu tanak join contest cenggitu kan sayang? hihhi. apapun bila ada contest nanti, saya tag kat ezzat. itu pasti :)