Kehadiran ahli baru dalam keluarga

Alhamdulillah, beberapa hari yg lepas kami menerima dua ahli baru dalam family. Masih memikirkan nak bagi nama apa ek. Of course lah eksaited sebab twin kan. Comel pulak tu. Korang nak tengok ke? Jap aku upload.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

99% loading



Hihi, my sugar gliders! Comel kan? Yang besar gedabak tu mak kepada babies ni, nama dia Sakura. Bapak dia nama Sasuke. So shuwittttt... Cuma sekarang aku belum tahu jantina je. Sebab diorang ni sangat pemalu. *Diorang la sangat hancur kata ganti nama diri dah lama xblogging. 

Tapi masih ada yang x tahu apa nama menatang ni? Untuk pengetahuan korang, inilah spesies tupai yang jinak. Boleh terbang tau. Sama macam tupai. Cuma sugar glider ni jinak. Salah satu haiwan yang sangat penyayang, memahami, dan sensitif. Kuat merajuk niiiii sabo je la.


Haaaa ni rupa dia kalau merajuk. Nyorok muka, bila panggil xmau pandang muka tuan dia.Tapi mudah nak pujuk, umpan dengan buah je. Terus jilat-jilat balek tangan kitew. Apa2 pon i'm happy now tak sia-sia menjaga mereka. Dah bergelar penternak berjaya aiii you olssss ^__^

Btw untuk melabur demi kesihatan & kecantikan korang, boleh jenguk blogshop & fb aku


Bye-Bye!

4 Budak innocent yang comel:

Miss Xyz said... Reply to comment

Sorry tanya tapi dia berak merata-rata tak? Cair ke tak? Ahaha jgn salah fham nak tahu je LOL

Syazwani Mazlan said... Reply to comment

wah...comelnya..nk satu..

Ezzattie said... Reply to comment

@Miss Xyz xpe tanya aje zatie mmg suka menjawab. taik dia ketul hitam & keras. cuma kalau dia sakit, taik dia cair.

Ezzattie said... Reply to comment

@Syazwani Mazlan dua singgit ekekekeke