Review Tony Moly Lip Tint Korean Look

Review 1 : Lip tint yang kecil yang sangat comel. Lip tint boleh dijadikan blusher bila tak sempat nak make up. Hasilnya memang tersangatlah SUPERB!
Review 2 : Lip tint ni cepat meresap ke dalam bibir and makes your lips look so natural. Bibir pun nampak macam sangat menggiurkan sebab the colours is so natural!

Review 3 : Lip tint ni tak nampak over. Make up pon tak adelah tebal. 
Nampak natural gitu.

 Review 4 : This is pretty good product.

Review 5 : Lip tint highly pigmented and stays on my lips even after ate breakfast and luch. I love it even more a few hours after applied, it looks more natural.

Review 6 : Sangat-sangat jatuh cinta dengan Lip tint. Teksture yang sangat ringan. Bila pakai, nampak natural. Bibir pun tak rasa melekit.

Haaaa, best kan baca review dan feedbacks pasal Tony Moly Lip Tint ni? So, apa tunggu lagiiii?! Orderlah sekarang sebelum PREORDER Batch 1 ditutup.

To order, PM/inbox facebook aku >>  
http://www.facebook.com/messages/zatiecatalyst

Name :
Address :
No hp :
Colour : Apple Red/Cherry Pink
Quantity :
Payment via : CIMB/Maybank 
 
 


Bye-Bye!

3 Budak innocent yang comel:

KorN said... Reply to comment

Hype ezzat... lama x nmpak...

CINTA UNTUK KITA said... Reply to comment

nk cash / topup RM30? jom join contest!!

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

Ardini Humaira said... Reply to comment

cantik! dni suka :D