Lip Tint Korean - PRE ORDER

 Assalamualaikum

Wahhhh, dah lama giler aku tak update blog ni. Rindu memang rindu, tapi aku sangat busy dengan study dan bisnes. So, kena stabilkan keadaan dan emosi aku untuk update. 


Kali ni, aku ada sesuatu yang menarik yang nak dikongsikan untuk korang semua. Pernah tak tengok filem, drama, variety show korea? Mesti korang akan notice yang bibir diorang sentiasa pink/red kan? Tipulahh kalau tak perasan.

 

Sebenarnya, diorang semua ni pakai Lip Tint Tony Moly ni laa.. haa, actually aku ada jual Lip Tint Korea ni. Cuma tak de masa nak bagitau kat bloggers sekalian. 


Kat gambar atas ni, hasil yang akan korang dapat bila apply Lip Tint ni. Cantik kan?


Ni contoh pelakon korean sedang memakai lip tint.

2 Colours available for this lip tint
*Apple Red
*Cherry Pink

Price : RM15/bottle

Kalau korang berminat, boleh direct order dengan aku. Camane nak order?

To order, PM/inbox facebook aku >>  
http://www.facebook.com/messages/zatiecatalyst

Name :
Address :
No hp :
Colour : Apple Red/Cherry Pink
Quantity :
Payment via : CIMB/Maybank

Ohh! Lupa pulak nak cakap. Harga di atas belum termasuk postage.

Postage hanya tambah RM3. Available for Sem.Malaysia dan jugak Sabah&Sarawak. Murah kan? Cepat order sekarang! 

Untuk PREORDER BATCH 1, available for 100 bottles.

Bye-Bye!

5 Budak innocent yang comel:

Misz Mieza said... Reply to comment

RM15 tu include postage fee ke?

Ezzattie said... Reply to comment

@Misz Mieza postage RM3 (Sem.malaysia &Sabah/Sarawak)

Fiza Jaafar said... Reply to comment

PRE ORDER OR READY STOCK DEAR?

Ezzattie said... Reply to comment

@Fiza Jaafar READY STOCK!

Anonymous said... Reply to comment

Ada stock ke untuk bulan nih lagi ? Saya nak order boleh.?