Today is my birthday.

Assalamualaikum

"Dah tua kau rupanya."
"Tak sangka beso dah kau."
"Hadiah? Non-ada."

Seriously! Tiada ucapan yang boleh aku katakan selain "Terima Kasih" dan "Thank you very much". Aku betul-betul menghargai wishes dari korang semua even ada yang aku tak kenal pun. Inilah yang dikatakan Friends. hehe

For those yang hantar sms kat aku especially Hidayah, Rafiqah, Fakhira, Maisarah, Haliza dan lain-lain lagi, aku pun dah baca sms korang. Korang memang sahabat sejati aku. Terharu :') Tapi tak lena tidur aku kot asyik dapat sms dari korang. haha
So, thank you very much alls! My beloved mom and dad, my sweet siblings, my bestfriends, my facebook friends, kawan-kawan lama, bloggers, customers, boyfriends *ops! tersasul. 

I really-really-really-really-really appreciate it! 













P/S: Aik? ucapan je? Hadiahnya mana? :)


Thanks for reading my story if you are!

Bye-Bye!

15 Budak innocent yang comel:

cik fadh said... Reply to comment

haha ni pown nk bg ucapan jugak..
"hepi bufdayyyyy !" semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.aminnnn

amalina roslee said... Reply to comment

selamat hari jadi . may ALLAH bless you :)

CINTA UNTUK KITA said... Reply to comment

hehe ni pun nak tambah lg ucapan, hdiah tak ada.. hehe happy birthday adik..;p

fatin amalina husna said... Reply to comment

epy bufday..may ALLAH bless you~

Khairah Izzati said... Reply to comment

happy birthday ^^ may Allah bless you always :D

shiema sufian said... Reply to comment

Happy Birthday (:

yayqah said... Reply to comment

Ale-ale-ale.. Heee. ohok. heee. Bye.

nurmujahidah said... Reply to comment

happy bufday,, :D

http://mujadafewa.blogspot.com/

Nurul Athiqah said... Reply to comment

hepi befday ! may Allah bless you !

Eyda Dania said... Reply to comment

happy birthdy dear..

cik.blogger said... Reply to comment

hadiah elek...tp ucapan adO...happy besday gurl :)

Rapunzel Cikilolo said... Reply to comment

selamat hari jadi, semoga panjang umur dan murah rejeki...

13 mac 1991 said... Reply to comment

happy birthday to u and to me, . . . . . . same lah pulak, hahaha :D

tapi umurku 20+1=21

3no gr33ny said... Reply to comment

selamat hari kelahiran =)

hudazaba.blogspot said... Reply to comment

haby belated birthday ! :)